Vergelijk en bespaar geld!

vanaf €1059 Bekijk prijs
vanaf €1122 Bekijk prijs

Reisaanbieders

Wil je graag een aantal overnachtingen boeken bij het Riu Gran Canaria Meloneras? Dan is het raadzaam om meerdere reisaanbieders te vergelijken. Gelukkig zijn er verscheidene partijen waaruit je kunt kiezen. Zo bieden onder andere TUI, D-Reizen en De Vakantiediscounter reizen aan naar dit prachtige viersterrenhotel. Hieronder volgt een overzicht met informatie per aanbieder.

Welke reisaanbieders zijn er?

Als je een bezoekje wilt brengen aan het Riu Gran Canaria Meloneras heb je keuze uit meerdere reisaanbieders. De meeste populaire aanbieders zijn TUI, D-Reizen en De Vakantiediscounter. Dit zijn grote namen in Nederland en daarmee kies je ook voor een betrouwbare aanbieder. Het overzicht volgt hieronder.

TUI

Zonder enige twijfel is TUI een van de populairste reisaanbieders in Nederland. Deze reisorganisatie biedt talloze reizen aan naar binnen- en buitenland en ook het Riu Gran Canaria Meloneras staat op het lijstje. Op de website van de aanbieder kan je gemakkelijk filteren op je eigen voorkeuren. Zo kan je aangeven wat je reisgezelschap is, wanneer je graag wilt vertrekken en hoe lang je op vakantie wilt. Op basis van deze gegevens kan je gemakkelijk en snel verschillende pakketten vergelijken.

In het overzicht kan je vervolgens veel informatie inzien. Zo kan je bijvoorbeeld inzien wat de kosten zijn per kamers van het hotel. Per reisperiode kunnen de prijzen flink van elkaar verschillen, dus het kan zeker lonen om een goede vergelijking te maken. Staan niet alle kamers erbij? Klik dan op ‘toon alle beschikbare kamers’.

Als je een reis bij TUI boekt, kies je voor een all inclusive reis, vervoer per vliegtuig en doorgaans is de vertreklocatie Amsterdam.

D-Reizen

D-Reizen is eveneens een populaire reisaanbieder in Nederland. Ook deze aanbieder behoort dan ook tot een van de grotere reisaanbieders in ons land. Als je een reis wilt boeken via D-Reizen kan je gemakkelijk inzien wat de beschikbaarheid is. Zo kan je aangeven op welke datum je wilt vertrekken en met welk reisgezelschap je vliegt. Verder kan je aangeven wat voor kamer je graag wilt. Zo kan je een voorkeur geven voor een tweepersoons, driepersoons of vierpersoons kamer. Afhankelijk van je reisdata zie je een indicatie van de reiskosten.

Soms kan het lonen om te schuiven met de data. Zo kunnen de tarieven een weekje later bijvoorbeeld veel gunstiger zijn. Uiteraard moet je dan zelf ook kunnen. Een goede vergelijking maken tussen de verschillende reisaanbieders is eveneens een goede optie.

De Vakantiediscounter

Zoals de naam al doet vermoeden wil De Vakantiediscounter reizen aanbieden tegen een scherpe prijs. Je kunt daarom ook kijken bij deze aanbieder. Als je op de website kijkt zal je direct een vanaf-prijs zien. Dat is op basis van de goedkoopst beschikbare data. Je kunt gemakkelijk aangeven wanneer je wilt vertrekken en wat je reisduur is. Op basis hiervan controleert het systeem welke kamers het voordeligste zijn. Uiteraard kan je aangeven met hoeveel personen je reist.

Ook hiervoor geldt: bekijk gerust meerdere reisdata als dat binnen je mogelijkheden ligt. Soms kan je namelijk veel voordeliger reizen tijdens het laagseizoen.

Reisaanbieders vergelijken

Reisaanbieders vergelijken loont altijd. Per reisperiode kunnen de prijzen namelijk flink verschillen per aanbieder. Het advies is daarom om de websites van alle drie aanbieders te bekijken op de door jou gewenste reisdata. Kies vervolgens simpelweg voor de goedkoopste aanbieder of voor de aanbieder waarbij jij het beste gevoel hebt. Immers zegt de prijs ook niet alles. Misschien vind je service van TUI bijvoorbeeld fijner dan die van D-Reizen of andersom. De keuze is aan jou. Alle reisaanbieders bieden all inclusive reizen aan naar het Riu Gran Canaria Meloneras. Dat zit dus in ieder geval goed: je weet direct wat je kwijt bent aan de gehele reis.

Bereken de beste prijs!
VakantieDiscounter vanaf v.a. €1059 Bekijk prijs Bekijken
TUI vanaf v.a. €1122 Bekijk prijs Bekijken
In het kort
 • Prachtig 4-sterren resort
 • Meloneras, Gran Canaria
 • All Inclusive mogelijk
 • Kindvriendelijk, maar ook Adults-Only gedeelten
 • Hoog niveau van comfort en service
Faciliteiten
 • Gratis Wi-Fi
 • 4 buffetrestaurants
 • 4 bars
 • 200 meter van het oude centrum
 • 3 buitenzwembaden
 • 2 kinderzwembaden
 • Adults-only zwembad
 • Gratis wellnesscentrum
Locatie